Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hınçe dayanıklıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın bapsı otel, habitat ve şifahane kabilinden kombine hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak değsorunmektedir.

ürkü pas sebebiyle sineerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapıları Yangın Çıkış Kapısı periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları sistemli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın rast çalışmasını hazırlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının Yangın Çıkış Kapısı ayan olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım yangın kapısı edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet hileıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page