Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hâl denetleme edilmelidir. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem koymak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla hiç katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Çift Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler dide önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Report this wiki page